Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid
Nüüd kus Sangarid on eestis dvd-l ilmunud, on kellelgi infot kas soomlastelt on blu rayd oodata. Film ju nendega koostöös
Toodud rootsist nordic vers. Ja eesti tiitrid nii 2D-l kui 3D-l olemas
Postkastist:
Passengers: saksa reliis. UHD 4K eesti tiitrid olemas ja Atmos heli. Kaasasoleval blu-ray-l Auro 3D heli ja tiitrid puuduvad.
Equity: eesti tiitrid
Passengers: saksa reliis. UHD 4K eesti tiitrid olemas ja Atmos heli. Kaasasoleval blu-ray-l Auro 3D heli ja tiitrid puuduvad.
Equity: eesti tiitrid
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Paistab vähetõenäoline - teisipäeval oli teade, et 5. juulist on seal Sangarid (Soomes Loikkarit) Elisa viihde VOD-teenuses.
Kinolevi ei tule Soomes üldse, põhjuseks et filme palju ja mõistlikke linastusaegu ei ole kinodel anda.
Olulisemad MRP koostööfilmid (Georg, Nimed marmortahvlil) on Soomes küll DVD-l ilmunud, 1944 õnneks ka BD-l, aga üsna loogiliselt võib juhtuda, et sedapuhku plaati ei tulegi (või kui siis DVD).
Jason Bourne, Accountant, Live by Night ja 007 Spy Who Loved Me Horvaatia relisiisid. Bond-il kahjuks eesti tiitrid ainult karbil kirjas mitte plaadil endal.
Miss Peregrines ... UK reliis. Eesti tiitrid nii 3D kui 2D plaadil. Ümbrisel kirjas pole.
Miss Peregrines ... UK reliis. Eesti tiitrid nii 3D kui 2D plaadil. Ümbrisel kirjas pole.
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Ka Venemaalt, eesti tiitritega. Sing ja Trolls ka eesti heliga.
10 aastat kogumist http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonbo ... ;f=4;t=607 ja sai täis järgmine milestone: kogus üle 800 Eesti heli või tiitritega plaadi. Huvitav kas tuleb 1000 täis või sureb füüsiline meedia või eesti keel plaatidel enne välja:(
10 aastat kogumist http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonbo ... ;f=4;t=607 ja sai täis järgmine milestone: kogus üle 800 Eesti heli või tiitritega plaadi. Huvitav kas tuleb 1000 täis või sureb füüsiline meedia või eesti keel plaatidel enne välja:(
Lego Batman 3D plaat eesti heliga. 2D plaadil Dolby Atmos heli mis jälle 3D plaadil puudub....
UK väljalase
UK väljalase
Eestist