Päris eesti oma BD
Re: Päris eesti oma BD
Aprilli lõpus ilmub USAs Rasmus Merivoo Kratt. Saadaval Vinegar Syndrome veebipoes, paistab A-regiooni plaat...
Hukunud Alpinisti Hotell -Saksa versioon.
Kvaliteet võrreldest Eestis välja antud blu-ray-ga s on suur ehk kvaliteet oluliselt parem.
Bittrate on suurem, mpeg2 asemel om kasutusel AVC codec. Eesti heli pakkimata PCM vs Dolby Digital jne. Kurb ,et eestis antakse blu-ray-sid väga harva välja ja seda ka kõige kehvemate tehniliste parameetritega.
Pildile oleva Navigaator Pirx väljalase ei oma Eesti heli ega subtiitreid.
Kvaliteet võrreldest Eestis välja antud blu-ray-ga s on suur ehk kvaliteet oluliselt parem.
Bittrate on suurem, mpeg2 asemel om kasutusel AVC codec. Eesti heli pakkimata PCM vs Dolby Digital jne. Kurb ,et eestis antakse blu-ray-sid väga harva välja ja seda ka kõige kehvemate tehniliste parameetritega.
Pildile oleva Navigaator Pirx väljalase ei oma Eesti heli ega subtiitreid.
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Kratt
USA reliis. Õnneks regiooniovaba, kuigi plaadil kirjas ,et regioon A. Eesti heli. Subtiitrid puuduvad
USA reliis. Õnneks regiooniovaba, kuigi plaadil kirjas ,et regioon A. Eesti heli. Subtiitrid puuduvad
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
https://kultuur.postimees.ee/7899911/po ... le-uue-elu
Selle artikli järgi on taastatud Jüri Rumm järgmisel aastal BluRay peale tulemas.
Selle artikli järgi on taastatud Jüri Rumm järgmisel aastal BluRay peale tulemas.
Kategooriast "plaadid mida ei juhtunud" -- Radiance Films (UK) soovisid "Püha Tõnu kiusamist" litsenseerida, paraku ebaõnnestunult... https://letterboxd.com/radiancefilms/li ... nses-2023/
PS! Varasemalt on nad juba ühe eesti filmi litsenseerinud, mis siiani veel ilmunud pole
viewtopic.php?t=98&start=220
PS! Varasemalt on nad juba ühe eesti filmi litsenseerinud, mis siiani veel ilmunud pole
viewtopic.php?t=98&start=220
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Rainer Sarneti "Nähtamatu võitlus". Kino Lorber (USA). 16. aprill.
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Nähtamatu võitlus.
Eesti heli. eng subtiitrid. PS! Regioon A plaat!
Eesti heli. eng subtiitrid. PS! Regioon A plaat!
Jaanuari lõpus ilmub Saksamaal telesari Estonia, hind Amazonis ~29€
(täpsustamisel: võimalik, et saksakeelne VOaudio)
(täpsustamisel: võimalik, et saksakeelne VOaudio)