Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Vasta
Ainionu

Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Postitus Postitas Ainionu »

eerik kirjutas:Mõned küsimused Ainionule, ehk juba tead või on võimalik välja uurida kas:
Jääaja triloogiast tuleb ühine box-set, kui jah, kas siis odavam kui eraldi ostes?
Up tuleb ikka kaheplaadiline ja koos slipcoveriga nagu mujal maailmas?
Jääaja triloogia tulevat kindlasti ka boksina kuid ei juletud veel arvata millal. Siiski, ilmselt mitte lähema kahe kuu jooksul.
Up pidi eestikeelsena küll ilmuma kuid Buena Vista olevat võtnud seisukoha, et meie regioonis kaheplaadilisi väljalaskeid ei DVD ega BD kujul ei levitata.

Küll aga peaks uue aasta algus tooma kohe eestikeelsed Fightclubi ja Walk The Line'i. Lisaks on jaanuaris oodata eestikeelsetena Michael Jackson - This Is It, Year One ning Julie & Julia. Eesti edukaima mehega Hollywoodis, Urbiga
2012 peaks ilmuma märtsi keskel.
Magnust

Postitus Postitas Magnust »

Ainionu kirjutas: Up pidi eestikeelsena küll ilmuma ...
Küll aga peaks uue aasta algus tooma kohe eestikeelsed Fightclubi ja Walk The Line'i. Lisaks on jaanuaris oodata eestikeelsetena Michael Jackson - This Is It, Year One ning Julie & Julia. Eesti edukaima mehega Hollywoodis, Urbiga
2012 peaks ilmuma märtsi keskel.
peaaegu oleks eile fightclubi poolast ära tellinud :) hea teada, et see ikka tulemas on. up on ka kindlasti plaanis osta.
walk the line olemas kahjuks juba, 2012 ostan ka ehk (tundub selline film mida effektide mõttes juba hea vaadata :)
aga ega sa tea kas rocknrolla ja vforvendetta kah plaanis endiselt?
prestige, blood diamond, sweeney todd, i love you, man, nende kohta ei tea midagi? poolas juba mõnda aega müügis.
Ainionu

Postitus Postitas Ainionu »

Magnust kirjutas: peaaegu oleks eile fightclubi poolast ära tellinud :) hea teada, et see ikka tulemas on. up on ka kindlasti plaanis osta.
walk the line olemas kahjuks juba, 2012 ostan ka ehk (tundub selline film mida effektide mõttes juba hea vaadata :)
aga ega sa tea kas rocknrolla ja vforvendetta kah plaanis endiselt?
prestige, blood diamond, sweeney todd, i love you, man, nende kohta ei tea midagi? poolas juba mõnda aega müügis.
V For Vendetta ja RocknRolla tulevad kindlasti. Ma ei saagi aru miks nad neid müügile pole pannud, sest need istuvad juba üsna kaua neil laos... ilmselt ikka see vahelehtede teema. Ma usun, et nad võtavad selle ka nüüd tõsisemalt ette, sest BD'de müük olevat hakanud väikest tõusutendentsi näitama.
Ma olen kindel, et kõik suurstuudiote poolt tehtud plaadid, millel eestikeelsed supakad peal, jõuavad ka meil müügile. Mõne asjaga võib vaid minna erinevatel põhjustel sutsu kauem. Mina olen võtnud nõuks pigem natukene oodata, et saada plaat oluliselt odavamalt ning mõistlikus keeles ümbrisega. Seda enam, et ootame ju tegelikult filme, mis juba mitmeid kordi nähtud. Uued asjad on viimasel ajal jõudnud siia muu maailmaga pea samaaegselt.
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas eerik »

Up tuleb siis kaks korda osta, üks lisadega ja teine eestikeelse dublaažiga.
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Tupsu

Postitus Postitas Tupsu »

Täna sain kätte austraaliast ostetud öö muuseumis ja öö muuseumis 2

Esimesel filmil kahjuks eesti subtiitrid puuduvad.
Tuleb ilmselt minna selle venemaalt tellimise peale.

ÖÖ muuseumis 2 on veel ruumilise pildiga lisa kaanepaberiga.
Nagu vene aegsed kalendrid.

Eesti subtiitrid ilusti olemas. Samuti kaasas digital copy plaat.
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z
Tupsu

Ainionu kirjutas:
...Ma olen kindel, et kõik suurstuudiote poolt tehtud plaadid, millel eestikeelsed supakad peal, jõuavad ka meil müügile. Mõne asjaga võib vaid minna erinevatel põhjustel sutsu kauem. Mina olen võtnud nõuks pigem natukene oodata, et saada plaat oluliselt odavamalt ning mõistlikus keeles ümbrisega. Seda enam, et ootame ju tegelikult filme, mis juba mitmeid kordi nähtud. Uued asjad on viimasel ajal jõudnud siia muu maailmaga pea samaaegselt.

Suureneb turg, suureneb ka maaletoojate ahnus.

Pole mõtet arvata, et meie levitaja ja pood tahaks vähem teenida, kui poola või saksa omad.
Lihtsalt kui ostjaid pole, siis võivad oma plaatide otsa aastateks istuma jäädagi.

Eriti ei usu, et poolakad oma plaadid tehasest kallimalt saaksid, kui eesti omad.
Või tegelevad stuudiod praegu tõesti heategevusega ja annavad "vaestele eestlastele" filmi odavamalt ?
Kui nii praegu ongi, ei jää see samuti igavesti.

Samuti ei usu, et kõik vanad filmid meil ikka müüki tulevad.
Kuna sai otsustatud neid esialgu siiski koguda, pole ju kogu täielik, kui hetkel saadaolev tuleb meil müüki võibolla poole aasta pärast. Pealegi tuleb kogu aeg uusi plaate peale.

Kui see filmipood.ee suudaks kas või kõik need juba laos olevad plaadid varsti müüki tulevate filmide alla panna, oleks ka nende müügiedu ehk suurem. Millegipärast välismaised veebipoed teavad kuude kaupa ette uutest plaatidest. Meil teavad samuti, aga infot kodulehele ei panda. Ja siis kurdavad, et müük on vilets.
DVD puhul suudavad nad ikka midagi lehele juurde lisada, blu ray puhul kahjuks see nii ei ole.

Ja kaustas plaatide hoidmiseks pole ümbrise paber üldse määrav.
Riiuleid 200, 300 või 500 blu ray karbi mahutamiseks tellida ei kavatse. Juba praegused olemasolevad karbid võtavad suure hunniku pappkaste.
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z
Magnust

Postitus Postitas Magnust »

hangoveri blu-ray on filmipoe kodulehel nüüd, homme aeg poodi minna? :)
Tupsu

Ostetud siis nüüd
Jääaeg
Jääaeg2
Hangover, The
G.I. Joe: The Rise of Cobra

Kahjuks tuli jälle sõita erinevate poodide vahet. Ei oska poed tellida ja nõudlust arvestada või on viga kõrgemal pool jaotajates :evil:

Tulekul filme filmipood.ee lehel jälle 0, nii nagu oli eelmiselgi nädalal.
Vähemalt ülalpool nimetatud neli plaati on neil nüüd ka interneti kaudu saadaval.
coatboy

Postitus Postitas coatboy »

Kus esinduses siis oli saadaval Hangover. Et ei peaks samuti rändama. Tänud.
kaaga

Postitus Postitas kaaga »

Olen hetkel Inglismaal. Hinnad siin ikka sigaodavad Matrix collection ntx 25 naela. Harry potteri 7 plaadi ja 6 filmiga kogumik 34 nalela, The shawshank redemtion 10n jne. Kahjuks neil puuduvad Est subi-d.
Letil ka öö muuseumis 1 ja 2 . Teisel eesti subid olemas esimesel mitte. Äkki esimest osa siiski polegi est subidega olemas...
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Vasta