Ainionu kirjutas:
...Ma olen kindel, et kõik suurstuudiote poolt tehtud plaadid, millel eestikeelsed supakad peal, jõuavad ka meil müügile. Mõne asjaga võib vaid minna erinevatel põhjustel sutsu kauem. Mina olen võtnud nõuks pigem natukene oodata, et saada plaat oluliselt odavamalt ning mõistlikus keeles ümbrisega. Seda enam, et ootame ju tegelikult filme, mis juba mitmeid kordi nähtud. Uued asjad on viimasel ajal jõudnud siia muu maailmaga pea samaaegselt.
Suureneb turg, suureneb ka maaletoojate ahnus.
Pole mõtet arvata, et meie levitaja ja pood tahaks vähem teenida, kui poola või saksa omad.
Lihtsalt kui ostjaid pole, siis võivad oma plaatide otsa aastateks istuma jäädagi.
Eriti ei usu, et poolakad oma plaadid tehasest kallimalt saaksid, kui eesti omad.
Või tegelevad stuudiod praegu tõesti heategevusega ja annavad "vaestele eestlastele" filmi odavamalt ?
Kui nii praegu ongi, ei jää see samuti igavesti.
Samuti ei usu, et kõik vanad filmid meil ikka müüki tulevad.
Kuna sai otsustatud neid esialgu siiski koguda, pole ju kogu täielik, kui hetkel saadaolev tuleb meil müüki võibolla poole aasta pärast. Pealegi tuleb kogu aeg uusi plaate peale.
Kui see filmipood.ee suudaks kas või kõik need juba laos olevad plaadid varsti müüki tulevate filmide alla panna, oleks ka nende müügiedu ehk suurem. Millegipärast välismaised veebipoed teavad kuude kaupa ette uutest plaatidest. Meil teavad samuti, aga infot kodulehele ei panda. Ja siis kurdavad, et müük on vilets.
DVD puhul suudavad nad ikka midagi lehele juurde lisada, blu ray puhul kahjuks see nii ei ole.
Ja kaustas plaatide hoidmiseks pole ümbrise paber üldse määrav.
Riiuleid 200, 300 või 500 blu ray karbi mahutamiseks tellida ei kavatse. Juba praegused olemasolevad karbid võtavad suure hunniku pappkaste.