Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Vasta
kaaga

Re: Eestikeelsed Blu-ray plaadid

Postitus Postitas kaaga »

Carat_EST kirjutas:Kas on keegi juba kusagilt ostnud Creed BD millel eesti subtiitrid?
Siin üks Ukrainas müügis: http://bluraymania.com.ua/catalog/filmy ... ki-blu-ray
Creed plaat nüüd olemas ja sai kinnitust ,et omab eesti tiitreid!
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
Carat_EST

Postitus Postitas Carat_EST »

Jääaeg 5: Kokkupõrge

Tundub et koodiga EAN: 5903570072420 on novembris välja tulemas
eesti audioga ja ka subtiitritega Jääaeg 5: Kokkupõrge 3D
Poola versiooni näol
http://poral.eu/ice_age_collision_course_3d.php

2D versioon eesti toega on India plaadil
http://www.blu-ray.com/movies/Ice-Age-C ... ay/155280/
http://www.amazon.in/review/R2N9HC9ASEM ... &store=dvd
Carat_EST

Postitus Postitas Carat_EST »

Tellisin Poolast 3D versiooni ära. Saab näha kas on eesti heli + tiitrid
kaaga

Kas Poole Jääaeg 5: Kokkupõrge 3D-l oli reaalselt Eesti heli või on ainult 2D versioonil?

Eestis on vist on nüüd lõpetatud üldse blu-ray-de müük. Kas kellelgi on täpsemat infot? Apollolt ka kõik uued filmid tulevad ainult DVD-de peal...
Kogus 1089 eesti heli või subtiitritega blu-ray-d Eesti blu-ray-de nimekiri ja minu kogu
liromeno

Postitus Postitas liromeno »

Poral.eu: Eesti subtiitrid ka The Accountant (sh Steelbookina), Ben-Hur, Sully, Bridget Jones's Baby, Morgan ja Die Hard-ide plaatidel. Storks BD Eesti DD heli ja subtiitritegaga, 4K vaid Eesti subtiitritega ja 3D-l pole kumbagi. Inferno tagakaas kinnitab veidrat lähenemist kus 4K olla Eesti subtiitritega, BD samas mitte, kuigi lõunanaabrite jt omad seal olevat.
punker

Postitus Postitas punker »

Sai ebayst ostetud Steven Spielbergi Jurrasic Park 1993. millel 3d versioon eesti subtiitritega.
kaaga

punker kirjutas: 06 Veebr 2017, 22:21 Sai ebayst ostetud Steven Spielbergi Jurrasic Park 1993. millel 3d versioon eesti subtiitritega.
Tänud info eest! See info ,et eesti tiirid võivad olla on paaris kohas x neti poodides läbi käinud kuid pidasin seda siiani pigem trükiveaks (kuna ainult 3D plaadil)
Kas saad siia panna foorumisse või saata mulle pirvas pildi karbist nii esi kui tagakaanega?
kaaga

Foorumi elavdamiseks hakkan siia postitama pilte oma postkasti saabuvatest plaatidest:
Täna:
-Shallows UHD: eesti tiitrid
-Kubo: 2D plaadil eesti heli ja tiitrid. Heli on üllatus kuna karbil kirjas ainult tiirtite olemasolu. (Prantsuse reliis)
Manused
Shallows UHD.jpg
WP_20170207_17_12_51_Pro.jpg
punker

Postitus Postitas punker »

Tundub et midagi ikka eestisse ka tuleb. Vähemalt apollo väidab et neilt saab aprillis Fantastic Beasts and Where to Find Them 3d combo
kaaga

Tänane saak:

Storks-il 4K plaadil eesti tiitrid, kaasasoleval blu-ray-l nii heli kui tiitrid.

Tagasi pean saatma Morgan-i ja Ghostbusters 3D kuna tiitrid puuduvad (ümbrisel)
Manused
WP_20170209_20_39_37_Pro.jpg
Viimati muutis kaaga, 10 Veebr 2017, 17:40, muudetud 1 kord kokku.
Vasta