Kõik Criterionid -50% @ Barnes & Noble

Vasta
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Kõik Criterionid -50% @ Barnes & Noble

Postitus Postitas eerik »

http://www.barnesandnoble.com/index.asp

Pakkumine kehtib kaks nädalat, algab 10. novembril ja lõppeb 24. novembril. Kõik Criterioni väljaanded on 50% odavamad. Lisaks saab kasutada selliseid kuponge:
No membership required but only valid after activating a new online account and making your first purchase. To save an Extra 20% ONLINE, enter coupon code C3X7J9K at checkout. The 20% discount will be applied to the highest-priced item in your cart. Pre-orders are not eligible with this offer. This coupon is valid from October 6, 2009 to November 12, 2009 at 2:59 a.m. Eastern Time.
No membership required but only valid after activating a new online account and making your first purchase. To save an Extra 20% ONLINE, enter coupon code F4B9F7R at checkout. The 20% discount will be applied to the highest-priced item in your cart. Pre-orders are not eligible with this offer. This coupon is valid from November 3, 2009 to December 7, 2009 at 2:59 a.m. Eastern Time.
Save $5 off a $50 purchase at B&N.com. Enter code F7C3H7F at checkout. Total purchase must be equal to or greater than $50 before taxes and shipping but after all other discounts are applied. Sorry no printable coupon available. Pre-orders are not eligible with this offer. This coupon is valid from November 10, 2009 to November 17, 2009 at 2:59 a.m. Eastern time.
Hiljem võib täiendavat infot kupongide kohta leida siit: http://forum.dvdtalk.com/dvd-bargains/5 ... t-2-a.html

Ma ei ole seal varem midagi tellinud kuid nüüd kavatsen kindlasti. Postikulu suurematel tellimustel oli päris soodne (5 filmi oli vist 13 või 14 dollarit).
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Re: Kõik Criterionid -50% @ Barnes & Noble

Uuendus: Hinnad on nüüd paigas!

Tundub, et neil on online kampaaniaga mingid probleemid, sest "Wings of Desire" ja "Monterey Pop" on ainsad Blu-ray'd, mis siiani on -50% hinnasildid saanud. Samas ameeriklased on kinnitanud, et poodides koha peal on ka kõik Blu-ray'd soodushinnaga. Ning nagu oodata oli, on ka Amazon hindadega kaasa läinud ja "Wings of Desire" on juba saadaval -50 hinnaga: http://www.amazon.com/Wings-Desire-Crit ... 002IVDLGE/

Kui B&N kõik enda hinnad paika saab siis teeb seda kindasti ka Amazon.
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Võeh, mu postitus on lõpuks teele pandud. Kronoloogia minu sekeldustest:

11. november, umbes kell 17:00 teen tellimuse. Järgneva 15 minuti jooksul kasseeritakse minu krediitkaardilt vastav summa. Olen nii kiire teeninduse peale üllatunud. Umbes 30 minutit hiljem on tellimuse staatuseks märgitud tekst stiilis: "Viga tellimusega. Palun helistage numbril xxxxxx, kui elate väljaspool USA-d siis numbril xxxxxx." Saatsin neile e-maili teel aru pärimise.

12. november, umbes kell 6:30. Öö jooksul olen saanud vastuse teatega, et turvalisuse mõttes pean ma ennast tuvastama, ning anti nende vastava osakonna e-maili aadress. Olen üllatunud: raha on juba võetud, mida siin ikka veel vaja tuvastada on? Pealegi olid kõik krediitkaardi omaniku ja tellimuse aadressi andmed samad. Saadan nende autoriseerimisosakonnale lakoonilise sisuga kirja, milles märgin ära enda nime ja tellimuse numbri. Umbes 10 tundi hiljem muudetakse tellimuse staatus "shipping soon" peale ning eeldatavaks kuupäevaks märgitakse 16. november.

16. november. Ei midagi.

17. november. Saan kirja, et tellimus on teele pandud. Kulleriks on UPS ning antakse ka tracking number.

Loodan, et selline idiootne "turvakontroll" on vaid ühekordne, sest kui nad tulevikus veel sarnaseid soodukaid korraldavad (alles augustis oli samasugune), siis oleksin kindel ostja.
Kasutaja avatar
eerik
Site Admin
Kontakt:

Amazonis on paljud hinnad isegi alla 20 dollari! Tasub kiirustada!

$15.99 – In the Realm of the Senses
$16.99 – Last Year at Marienbad
$16.99 – The Wages of Fear
$16.99 – The Last Emperor
$17.49 – The 400 Blows
$17.99 – The Seventh Seal
$17.99 – Repulsion
$17.99 – Kagemusha
$17.99 – Play Time
$17.99 – For All Mankind
Vasta