Kas keegi oskaks soovitada mõnda Tšehhi poodi, kus oleks mõistlik postikulu Eestisse? filmarena.cz uurisin, seal on odavaim postikulu umbes 20 eurot.
Tšehhi netipoed?
Tšehhi netipoed?
Hei,
Kas keegi oskaks soovitada mõnda Tšehhi poodi, kus oleks mõistlik postikulu Eestisse? filmarena.cz uurisin, seal on odavaim postikulu umbes 20 eurot.
Minu Blu-ray kollektsioon (kasvab aeglaselt, aga kindlalt)
Re: Tšehhi netipoed?
Kõike mida saab tsehhist, müüakse ka slovakkias. Sealt on aga postikulu eestisse enamasti mõistlikum.
Ise olen viimasel ajal ostnud www.gorila.sk
Korra ammu on neilt küll tulnud 2 plaati katkistes karpides tänu ainult mulliümbrikusse pakkimisele, aga viimasel ajal pole probleeme enam olnud.
Ise olen viimasel ajal ostnud www.gorila.sk
Korra ammu on neilt küll tulnud 2 plaati katkistes karpides tänu ainult mulliümbrikusse pakkimisele, aga viimasel ajal pole probleeme enam olnud.
535+1 EST. Tellitud Ostetud One Direction: This Is Us, 2GUNS, The Wolverine, Percy Jackson: Sea of Monsters, Turbo, Pacific Rim, ELYSIUM, Smurfs2 3D, R.I.P.D, Grown Ups2, This Is The End, White House Down, The Croods, Man of Steel, World War Z